20 may 2011

Punts bàsics del programa.


Estos són els punts bàsics del nostre programa que hem anat explicant persona a persona pels carrers de Torrent. Gràcies per la vostra acollida.

  1. Fiscalitat. Baixar imposició municipal de l’IBI i congelar-la per als següents anys. Exenció de la plusvàlua municipal en herències i donacions entre familiars.

  1. Trànsit. Estudi per a la reordenació del trànsit pels carrers de Torrent, zona blava, semàfors, actuació grua municipal. Aparcaments per a camions i furgonetes industrials.

  1. Transport Municipal. Noves línees d’autobusos al polígon (horari laboral), zones residencials, escoles allunyades del centre urbà i a la zona comercial del Toll l’Alberca. Noves estacions del servici de bicicletes (per exemple en polígons industrials)

  1. Policia Local. Reestructuració del planter de la policia local per a no permetre la falta d’efectius durant moltes jornades. Implantació autèntica policia de barri. Major vigilància en les zones agrícoles i urbanitzacions.

  1. Biblioteques. Ampliació d’horaris d’obertura que afavorixca l’estudi dels estudiants i dels treballadors. Aprofitant instalacions municipals ampliar el número de sales d’estudi per barris.

  1. Neteja. Papereres per tots els barris i rediseny de les ubicacions dels contenidors.

  1. Pràctiques deportives. Rediseny del Parc Central pensant en els usuaris (equips o particulars)

  1. Polígon Industrial. Reactivació de les zones industrials actuals dotant-les de servicis moderns i incentivant-les fiscalment.

  1. Deute municipal. Implantació d’una gestió econòmica adequada als recursos que no augmente el deute municipal com ha passat durant els governs del PSOE i del PP.

  1. Cultura, festa i tradicions. Fomentar la llengua i cultura valencianes. Foment de les festes i tradicions com a fet turístic i econòmic. Crear el Museu de la Festa com a motor d’este projecte. Posada en valor del patrimoni cultural i material de Torrent.

  1. Educació. Exigir davant la Conselleria d’Educació la immediata desaparició dels barracons en les escoles i una decuació digna d’estes per als alumnes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario