16 may 2011

Programa punt 2: Trànsit



UNITS X VALENCIA DE TORRENT  aposta pel transport public i pensa que l’Ajuntament ha de millorar moltes coses .


Una de les propostes que el programa d’UNITS X VALÉNCIA  pensa aplicar si el poble li dona la seua confiança és establir noves línies d`autobusos que donen servici a zones residencials,escoles allunyades del centre urbà i el poligon -“Toll L`Alberca”. Així com també al Polígon Industrial del Mas del Jutge adequant el servici a l’horari d’entrada i eixida del treball donant facilitats als treballadors de les empreses torrentines per a que puguen fer ús de l’autobús municipal.

            Com explica, Ricardo Carratalà  ,candidat a l`alcaldia “ caldría replantejar-se establir uns autobusos de menor tamany perque en alguns casos s’observa que porten poca gent i també ajudaría a millorar la densitat del trànsit”.

Al mateix temps, dins d’este punt del programa té gran importància per a UNITS X VALÉNCIA de Torrent la potenciar més l’ús de  les bicicletes, establint noves estacions (per eixemple en els poligons industrials). En este sentit, Ricardo Carratalà i més membres de la candidatura local participaren el passat diumenge en
EL DIA DE LA BICICLETA de Torrent junt a vora 1.500 persones. UNITS X VALENCIA considera que l’interés dels ciutadans per este transport creix cada dia i treballarem per a que en Torrent tingam més espais a on els ciclistes puguen passetjar tranquilament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario