18 may 2011

Programa punt 3: Transport públic



En Units x Valéncia de Torrent, considerem fonamental establir noves línees d’autobusos al polígon industrial Mas del Jutge durant les hores d'entrada i eixida dels treballs per a afavorir el desplaçament dels treballadors. Estes línees al polígon tindrien un efecte positiu en les rendes familiars per l'estalvi de diners en el seu desplaçament i també ajudaria a millorar el trànsit de la nostra ciutat.

També caldria establir línees a zones residencials, escoles allunyades del centre urbà i a la zona comercial del Toll l’Alberca. Tot des d'un estudi previ.

Al mateix temps apostem per l'ús de la bicicleta dins de la nostra ciutat. Fomentarem la creació de noves estacions del servici de bicicletes (com per exemple en polígons industrials) i reordenarem el seu ús pels carrers i avingudes de la nostra població. Que el seu ús estiga prohibit en determinades vies i la carència que existix de zones segures per al seu ús és girar l'esquena a una ciutat pensada per al ciutadà, i en Units x Valéncia volem un Torrent per a ser passejat, per a viure'l intensament, per a poder fruir dels nostres carrers i no simplement una ciutat per a dormir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario