11 may 2011

Programa punt 1: Fiscalitat


Ricardo Carratalà , candidat a l'alcaldia de l’Ajuntament de Torrent proposa en el programa electoral d'UNITS X VALÉNCIA una reforma en la fiscalitàt que està aplicant-se actualment en els casos d'herències i donacions entre familiars.

“No podem oblidar que la capacitat econòmica d’una familia mitjana està hui en dia més limitada que mai i quan es produixen donacions o herències, l'Ajuntament està cobrant quantitats molt altes perque l`Ordenança Fiscal Reguladora de l'Impost sobre l'Increment de Valor de Terrenys de Naturalesa  Urbana establix unes quotes que es deurien de revisar, al menys mentre la situació de crisis econòmica perdure”. Ha explicat Ricardo Carratalà.

“Son molt habituals els casos de persones que quan reben  una herència els costa fer un pagament per plusvàlua que no poden afrontar i este problema  se deu d’afrontar urgentment”.

“No es tracta d’una petició demagògica ni electoralista
 –diu Carratalà- , la exenció d’este impost no afectaria a la tresoreria  municipal perque podem demostrar que se compensaria suprimint moltes despeses evitables que actualment se practiquen al nostre Ajuntament, com per exemple en assesors de l`equip de govern”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario